Planera så som du vill ha det

Personligt Event

Med vår hjälp och våra resurser

Ditt personliga event

Vi hjälper dig anordna ditt egna event

Träningsmagasinet i Skillingaryd är en av de modernaste träningsanläggningarna i Sverige. Vi har en 2000 kvadratmeter modernt utrustad hälsoklubb som ger oss fantastiska möjligheter för många olika event. Därför erbjuder vi nu er medlemmar att själva forma och vara värd för event på Träningsmagasinet.

Mer än bara träning

Utöver våra träningslokaler så finns det även en härlig lounge och ett mysig klubbrum där ni kan mingla eller vila tillsammans efter ett energifyllt pass. I klubbrummet finns kyl, mindre kök och tillbehör så som bestick, tallrikar och glas. Vill ni ta med eller tillaga egen mat går det självklart utmärkt. Vill ni använda er av catering hjälper vi gärna till! 

Teknik

Det finns även möjlighet att anordna föreläsningar och utbildningar, då vi har en stor skärm i samband med vår träningslokal. Allt ni behöver ta med er är då en dator med det aktuella material ni vill visa.

Efter passet finns möjligheten att duscha och fräscha till sig i våra lokaler. Vi erbjuder hår- och salongsprodukter i duscharna och hårfön, plattång och handdukar efteråt. 

Exempel på passande event:
Företagsevent 
Kickoff
Utbildningsdag
Födelsedag
Möhippa / Svensexa
Eller bara en träff med vännerna

Kontakta oss via formuläret nedan och beskriv din idé eller förfrågan så tar vi det därifrån! Välkommen

Kontakta oss för att planera ditt event

[contact-form-7 id=”377″ title=”Anmälningsblankett”]