Vi välkomnar alla till öppet hus 20-23 januari

Träningsmagasinet är 2000kvm och 6 m högt i tak  som gör att vi på ett bättre o säkrare sätt kan träffa dig trots pandemin.

Just nu är det extra viktigt att tänka på sin hälsa och förstärka sitt immunförsvar. Och det är just därför vi vill presentera vilka möjligheter du har som medlem hos oss på Träningsmagasinet.

Vi på Träningsmagasinet fokuserar på träning för hälsa, kontinuitet och att skapa bra vanor så träningen inte är ett tråkigt måste som skapar stress, utan en positiv del i ditt vardagsliv.

Under dessa dagar kommer det att bjudas på träning, föreläsningar, information om TM Health Challenge mm. Vi kommer även ha extra bra erbjudanden på medlemskap för alla som vill börja träna hos oss. 

Torsdag 20/1

Fredag 21/1 Pre Födelsedagskalas

Lördag 22/1  Födelsedagskalas

På lördag firar våran ägare Annika sin födelsedag tillsammans med er. På sin födelsedag vill Annika ge till alla extra mycket så passa på och få ett riktigt förmånligt medlemskap.

Kom till klubben för att snacka, prova på träning och lyssna på Annikas resonemang/tankar om träning som en del i det vanliga livet.

Söndag 23/1 10.00-13.00 – Inspiratonsdag och information om TM Health challenge 2022

VÄLKOMMEN

Välkommen alla dagar, en dag eller på enstaka pass.

Ingen anmälan krävs