Mamma/gravidträning nivå 1

Start 1/9 – 02/10 10 platser. 

Du kommer att få träna 2 dagar i veckan med en coach. Vi jobbar med grundstyrkan med dom stora o viktiga muskler , samt lägger vi extra fokus på hela bålen och mobiliteten/rörlighet 

Mamma/gravidträning nivå 1 är en lugnare träning med enklare träningsredskap och egen kroppsvikt. 

Du som har 10 kort har tillgång till våran klubb när vi har Mamma/gravid träning. Du som är medlem har så klart tillgång till klubben och till våra andra gruppträningar varje dag mellan 04.00-00.00 

Titta på vårt schema på hemsidan www.traningsmagasinet.nu 

 

Anmälningstid 17/8-30/8

Funktionell mix Seniorer

Start 1/9-02/10 10 platser. 

Nu kan du ta del av våran Seniorträning Under 5 veckor kommer du att ha möjlighet att va med på Funktionell mix anpassad för seniorer. 

Vi fokuserar mycket på rörlighets träning och grundstyrkan. Vi lägger även mycket fokus på hela bålen och balansen. Under 1,5 tim har du möjlighet att träna på egen hand med en instruktörs närvaro och 30 min gemensam grupp träning. 

Du som har 10 kort har tillgång till våran klubb 2dag/vecka under tiden när vi har seniorträning. Du som är medlem har tillgång till klubben och till alla gruppträning som vanligt. 

Anmälningstid 17/8-30/8 Informationsmöte 23/8, 14.00 på Träningsmagasinet till dig som vill veta mer.

Introduktionskurs i funktionell Träning

Start 1/9-02/10 

Funktionell fitness är till dig som har ingen tränings erfarenhet eller har tränat lite. Under Denna kursen går vi genom dom klassiska styrkelyft i styrketräning, teknik och på vilket sätt du bygger upp bäst din grund styrka. 

Vi kommer att träna med olika träningsredskap, så som skivstång, hantlar och kettlebell. Vi kommer även att jobba med mobilitet/rörlighet, gymnastiska övningar och träning med egen kroppsvikt. 

Under dom pass kommer vi jobba både med lugnare takt men även cardio blandad högintensiva workouts . Funktionell fitness är bra för dig som vill träna mångsidigt , vill ha styrka och även bra kondition. ett bra pass för att bli stark men även gå ner i vikt. Denna kursen är till dig som inte är medlem hos oss men är nyfiken på klubben och vill testa på. 

Kursen är under 10 olika tillfällen från 1/9-02/10, 2 gånger/ vecka på kvällstiden. Informationsmöte 23/8, kl 16.00 på Träningsmagasinet för dig som vill veta lite mer. Anmälningstid 17/8-30/8